Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συναυλία της αγάπης για την Αλκυόνη Ναυπάκτου

23/11/2010

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ :

     

 

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου) την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 ώρα 7.00 μ.μ. εκδήλωση με τίτλο:

 

         »  Η συναυλία της Αγάπης «

Παίρνουν μέρος:
Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου και η ορχήστρα της πλαισιωμένη από τους Σωτήρη Δογάνη και Σοφία Μιχαηλίδου υπό την διεύθυνση του Todor Kabakchiev.
Φιλικά συμμετέχουν:
Νότης Μαυρουδής, Παναγιώτης Μάργαρης, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιάννης Σπανός, Ελένη Δήμου και η Μαίρη Λίντα.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Κώστας Κωτούλας. Η συμμετοχή όλων στην εκδήλωση είναι αφιλοκερδής και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας των Δομών του Συλλόγου (Κέντρο Ημέρας & Ξενώνας Φιλοξενίας).Τρόπος διάθεσης εισιτηρίωνΌσοι διαμένουν στην Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τις 12 Νοεμβρίου 2010 απευθείας από το Μέγαρο Μουσικής ή κατόπιν συνεννόησης με την Ο.ΣΥ.Ν (Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας) με την στήριξη και της οποίας πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Όσοι διαμένουν στους δήμους Ναυπακτίας & Δωρίδος μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια σε συνεννόηση με τα γραφεία του Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» στα τηλ. επικοινωνίας 26340-27313 & 26340-27137 ή τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου στο τηλ.:26340-27280 (ώρες καταστημάτων), δηλώνοντας την επιθυμία τους μετά την 8η Νοεμβρίου.


Θα διατεθούν εισιτήρια των 20 και των 30 ευρώ καθώς και φοιτητικό των 15 ευρώ. (Για την μετάβαση και επιστροφή στην Αθήνα διατίθεται πούλμαν προσφορά του Γραφείου Λουκά Αδραχτά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Επειδή τα εισιτήρια είναι αριθμημένα η προμήθειά τους να γίνει από όσους έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

 

-copy, www.e-nafpaktia.gr

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: