Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το BUGGY θα παράγεται τώρα στην Ελλάδα

06/01/2012
tags:

ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ BUGGY ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων δημιουργείται στην Ελλάδα. Η «GALCAR VEHICLES» θα κατασκευάζει ρέπλικες των σπορ βρετανικών οχημάτων CATERHAM καθώς και τα θρυλικά αυτοκίνητα «BUGGY»». Το ΛΑ.ΟΣ. σε ανακοίνωσή του κάνει λόγω για  «Άλλη μια μεγάλη επιτυχία»  που συμβάλλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας και ανάπτυξης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, οι συνεχείς πιέσεις του ήταν αυτές που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία που είχε ο ΛΑΟΣ με την επανέναρξη παραγωγής των ΡΟΝΥ καθώς και την έγκριση τύπου για τις ρέπλικες της PORSCHE που κατασκευάζονται στην Κατερίνη (και εξάγονται από την Ελβετία και τη Γερμανία ως το …Περού και τη Χιλή!) άλλη μια πολύ ευχάριστη είδηση δικαιώνει τον αγώνα του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη που πίστεψε στην επανέναρξη κατασκευής αυτοκινήτων στην Ελλάδα και έδωσε τις σχετικές οδηγίες στον Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη να πιέζει εντός και εκτός Βουλής ώστε να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.
Η νέα καλή είδηση αφορά στη μεταφορά της γραμμής παραγωγής οχημάτων από την Αγγλία στην Ελλάδα και την έναρξη παραγωγής των γνωστών αυτοκινήτων «BUGGY» την οποία ανακοινώνει η «GALCAR VEHICLES» (μέλος του Ομίλου εταιρειών «ELVICTOR») με επιστολή που εστάλη στον Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη.

Στην επιστολή που υπογράφεται από τον κορυφαίο Έλληνα κατασκευαστή αυτοκινήτων και εφευρέτη κ. Η. Γαλανάκη αναφέρεται:
«Σας ενημερώνω πως προχωρώ σε παραγωγή στην Ελλάδα για τα «BUGGY» και φέρνω πάλι στην Πατρίδα όλες τις γραμμές παραγωγής και θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τα παρουσιάσουμε μαζί γιατί εσείς με βοηθήσατε να πιστέψω ξανά σε αυτόν τον τόπο»

Αξίζει να σημειωθεί ότι – κατόπιν οδηγιών του Προέδρου του ΛΑΟΣ – ο Κ. Αϊβαλιώτης είχε υποβάλει τον περασμένο Μάιο αλλεπάλληλες Ερωτήσεις στη Βουλή για την εν λόγω εταιρεία με την οποία ζητούσε από τα αρμόδια υπουργεία τη χορήγηση έγκρισης τύπου για τα οχήματα που κατασκευάζει η «GALCAR VEHICLES ΗΕLLAS» και τα οποία είναι ρέπλικες των φημισμένων σπορ βρετανικών αυτοκινήτων CATERHAM. Τα οχήματα αυτά εφοδιάζονται με κινητήρα «FORD MONDEO» και παραδίδονται στον πελάτη με τη μορφή «ΚΙΤ CAR», κάτι που διευκολύνει την άμεση παράδοσή τους σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου ενώ παράλληλα η τιμή κάθε οχήματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Τώρα και οι ρέπλικες CATERHAM θα φτιάχνονται στην Ελλάδα αλλά το ίδιο θα γίνει και με τα θρυλικά οχήματα «BUGGY» τα οποία και στο παρελθόν κατασκευάζονταν στην Ελλάδα και είχαν κατακλύσει τα τουριστικά νησιά μας. Μετά τις συντονισμένες ενέργειες του ΛΑΟΣ θα τα ξαναδούμε στους Ελληνικούς δρόμους, φτιαγμένα και πάλι από Ελληνικά χέρια»

Αναρτήθηκε από 
.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: