Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

21/04/2012

.
Tο ακούσαμε και αυτό ! 
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Ιτέας και στην εκπομπή την 20/4/2012 της κυρίας Τσακίρη ακούσαμε την «στοχευόμενη» προσέγγιση μέσω ερωτήσεως της δημοσιογράφου προς τον ερωτώμενο φιλοξενούμενο της εκπομπής κύριο Χατζηκωνσταντίνου πρώην πρόεδρο ΝΟΔΕ Φωκίδας, λέγοντας μεταξύ άλλων  “…σπάει διαλύεται ο πυρήνας Καμμένου στην περιοχή μετά την υποψηφιότητα Καραγιάννη…”
Μένοντας στο κομμάτι αυτό της ερώτησης της Δημοσιογράφου και προκειμένου να μην σχηματίζονται εντυπώσεις προβαίνουμε σε αυτήν την απάντηση, αφού η αναφορά της ερώτησης αυτής καθ αυτής άφηνε να αιωρείται οσμή «διάσπασης» των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Φωκίδα εξαιτίας της υποψηφιότητας «Καραγιάννη» στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στον Νομό μας.
Είναι γεγονός ότι η εν λόγω επιλογή υποψηφιότητας Καραγιάννη έτυχε αντίδρασης από μερίδα αγωνιστών των Ανεξαρτήτων της Φωκίδας οι οποίοι ως μέλη του κόμματος ασπάστηκαν την διακήρυξη και τις αρχές του!
Οι δημοκρατικές αρχές του κόμματος επιτρέπουν στο κάθε μέλος του να θέτει με άμεσο τρόπο τις όποιες αντιρρήσεις σε οποιοδήποτε κομμάτι επιλογών πολιτικής της κεντρικής εξουσίας του κόμματος !
Έτσι και για το συγκεκριμένο θέμα αυτής της επιλογής – απόφασης σχετικά με το ψηφοδέλτιο στο νομό μας, τέθηκαν αντιρρήσεις τόσο σε καθαρά πολιτικό επίπεδο όσο και σε υποκειμενικές προσεγγίσεις  μελών μας, καθόσον ο όποιος προεκλογικός  αγώνας για την διάδοση των θέσεων και της πολιτικής φυσιογνωμίας του πολιτικού οργανισμού – κόμματος  από τα στελέχη του και τους αγωνιστές του  διέπεται  εκτός των αντικειμενικών πολιτικών που πρεσβεύουν το ίδιο το κόμμα   και από προσωπικές προσεγγίσεις οι οποίες σαφώς και είναι σεβαστές  αφού οι κρίσεις θεμάτων τυγχάνουν  και υποκειμενικής αξιολόγησης, ως επιτάσσει άλλωστε και η Δημοκρατία μας αλλά και η δημοκρατική υπόσταση του ίδιου του κόμματος μας ! !
Τώρα! Στο θέμα της αναφοράς περί «διάσπασης», έχουμε να επισημάνουμε ότι η «αντίρρηση» δεν αποτελεί και «διάσπαση»!
Ένα πλουραλιστικό κόμμα όπως είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χωράνε και οι «αντιρρήσεις»!…… και μάλιστα θα λέγαμε ότι επιβάλλονται να υπάρχουν προκειμένου ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι μέσα στο ίδιο το κόμμα !!! ……. 
Ο αγώνας των Ανεξάρτητων στην Φωκίδα συνεχίζεται ενωμένος από τους αγωνιστές του και ακάθεκτος για την νίκη ! και καλόν είναι να μην  ενέχουν ‘τελεσιδικία ’ τέτοιες προσεγγίσεις από το  στόμα λειτουργών Δημοσιογράφων και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις !  οι οποίες  , μεν, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δε , μπορούν να γίνουν προϊόν εκμετάλλευσης  από οποιονδήποτε αντιπολιτευτή μας, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι συναγωνιστές  μπορεί να εξέφρασαν με έντονο τρόπο τις όποιες «αντιρρήσεις»  τους για το συγκεκριμένο θέμα !
Είναι σίγουρο ότι « οι καιροί  ου μενετοί»  και  δικαιολογούνται οι όποιες εκφάνσεις των  συναγωνιστών μας μια και όλοι μας λίγο πολύ  εμφορούμαστε από  έντονη συναισθηματική φόρτιση και πίεση λόγω του προεκλογικού αγώνα που  σκοπό  έχει την ανατροπή του  αβέβαιου  και ζοφερού μέλλοντος που προδιαγράφεται από την επόμενη ημέρα των εκλογών στην  ανύπαρκτη βέβαια  περίπτωση επικράτησης  έστω και συγκυβερνώντας  των δωσίλογων  και οργάνων  των επικυρίαρχων που έθεσαν χώρα και λαό στην Μνημονιακή εποχή  κάνοντας την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ………ΕΛΛΑΔΑ της υποταγής στην Τρόικα και τους δανειστές.
Αναρτήθηκε από 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: