Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ τώρα ετοιμάζεται για το Συνέδριο …(Τόπο στα νειάτα και … καληνύχτα σας κύριοι)

26/01/2013

pasok fokidas 2013

 
 pasok 2013
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ                        
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ
 
  Άμφισσα, 25 Ιανουαρίου 2013
   Με τη συμμετοχή πολλών μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε στην Άμφισσα , πολιτική εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου.
            Ομιλητής ήταν ο τ. Βουλευτής και υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κος Κώστας Σπηλιώπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ανέλυσε την πορεία της οικονομίας και τους λόγους που οδήγησαν στις σκληρές αποφάσεις τον πολιτικό μας φορέα.
            Ο κος Σπηλιώπουλος αναφέρθηκε διεξοδικά στις δύσκολες αποφάσεις που πάρθηκαν και την επίπτωση που είχαν στα εκλογικά αποτελέσματα και τόνισε ότι «όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τη χώρα, δεν προτάσσεις το κομματικό συμφέρον».
Ιδιαίτερα στάθηκε στην εθνική στρατηγική που χάραξε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. , την οποία ακολούθησε η Ν.Δ. και η ΔΗΜ.ΑΡ. και τόνισε τις προτάσεις για ανακούφιση των αδυνάτων στρωμάτων που προτείνονται στη Βουλή.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κο Σπηλιώπουλο για τη διαδικασία και τους στόχους του 9ουΣυνεδρίου το οποίο θα είναι συντακτικό και θα προτείνει το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης εξόδου από την κρίση που έχει επεξεργαστεί ομάδα 60 νέων
επιστημόνων.
    Όσοι συμμετείχαν εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να στηρίξουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και να συμβάλουν στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου με προτάσεις τόσο για τις πολιτικές θέσεις όσο και για το καταστατικό και την οργάνωση σε νέες βάσεις του κόμματος.
   Ν.Ο.Ε.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ

.

pasok fokidas 2013 b

 

 

– ΣΧΟΛΙΟ : …θα μας βγάλουν από τη κρίση, που μας χώσανε ?  Μήπως δε συνηδητοποιήσατε κύριοι ακόμη τα «βασικά πράγματα ? Μήπως δε ζείτε στην ΕΛΛΑΔΑ ? Μήπως δε προσέξατε πόσοι μείνατε ? Μήπως δε κοιτάξατε στην αίθουσα «ότι δεν υπήρχε ένας νεολαίος ? Καληνύχτα σας και Καλή τύχη.

Alex

 

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: