Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γιώτα – Γιώτα , δεν μας τα λές καλά και δε πάς καθόλου καλά ( TEI – ελαιοκομικά απόβλητα)

02/02/2013
tags:

Αν ήθελε θα το είχε λύσει με ένα τηλεφώνημα


Αυτό που δεν κατάλαβα πάντως καθόλου είναι γιατί η κα Μανδρέκα ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη κ. Γαζή. Τι ακριβώς έκανε για το ΤΕΙ, εκτός από δύο συσκέψεις με τοπικούς φορείς που δεν μπορούσαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις.
Και για να είμαστε εξηγημένοι η κ. Γιώτα Γαζή λόγω της στενής φιλικής της σχέσης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και στυλοβάτη της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο, θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα από το γραφείο της με ένα τηλέφωνο.
Να σας θυμίσω ότι όταν προέκυψε το ζήτημα με την υποψηφιότητα της Μαρίας Καρακλιούμη για αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας το 2010, η κ. Γαζή κατάφερε να τη στείλει στην Περιφέρεια Αττικής με την παρέμβαση Βενιζέλου και ν’ αλλάξει το ψηφοδέλτιο στη Φωκίδα.
Αυτό βέβαια το έκανε γιατί το θέμα την έθιγε προσωπικά. Θα μπορούσε λοιπόν να απαιτήσει την παρέμβαση Βενιζέλου και το θέμα να λήξει εκεί, δίχως να χρειαστεί να το περάσουμε όλο αυτό.

 -Orafokid.gr

————————————————————————

Κυρία Γαζή, παίζετε σε βάρος της υγείας μας;;;…

πού πηγαίνετε τα ελαιοκομικά απόβλητα;;;;

μεθάνιο από τον Βαϊδερπό αναπνέουν οι κάτοικοι;;;….

 .

Πέραν και πάνω οιουδήποτε προσώπου και θέσεως είναι η δημόσια υγεία.
Και η παράβασή της συνιστά επέμβαση της δικαιοσύνης!

Ρωτάμε λοιπόν, δημόσια – και αν χρειαστεί και επίσημα – την αρμόδια αρχή στην ευχέρεια της οποίας είναι η διάθεση των ελαιοκομικών αποβλήτων:

1. Γιατί μυρίζει όλη η ευρύτερη περιοχή της Ιτέας, του Γαλαξειδίου , της Κίρρας κλπ από τα ελαιοκομικά απόβλητα;;;;

2. Πού πηγαίνουν τα λυματοφόρα οχήματα όταν στρίβουν δεξιά επί της Εθνικής Οδού Ιτέας Ναυπάκτου στην είσοδο του Βαϊδερπού;;

3. Πού διαθέτετε τα ελαιοκομικά απόβλητα περιοχής του Δήμου Δελφών;; Βάσει ποιας κοινοτικής οδηγίας διατίθενται;

4. Ποια είναι η κατάσταση του Βαϊδερπού αυτή την στιγμή; Υπάρχουν έγγραφα χρηματοδότησης αποκατάστασης του συγκεκριμένου ΧΑΔΑ και τα βεβαιωτικά τους;;;

Περιμένουμε την απάντησή σας, επισημαίνοντας ότι το θέμα του Βαϊδερπού εκκρεμεί ακόμη στην δικαιοσύνη…Στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναφέρεται ξεκάθαρα το πρόβλημα του χειμάρρου που καταλήγει στις 3 πλαζ Ξενία, Φοινίκων και Μαϊάμι Ιτέας, μέσω του οποίου τα τελευταία χρόνια οι γαλάζιες σημαίες είναι όνειρο θερινό για τον Δήμο Δελφών…

Σημειωτέον, η διάθεση των ελαιοκομικών αποβλήτων είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας, δηλαδή της κ. Γαζή, η οποία σε πρόσφατη σχετική ημερίδα είχε δηλώσει ότι «αν τηρούσαμε τους κανονισμούς διάθεσης ελαιοκομικών αποβλήτων, δεν θα έβγαινε το λάδι…»!!!!
 
Πριν την Περιφέρεια η αρμοδιότητα ανήκε στην Νομαρχία, η οποία είχε υπογράψει έγγραφο ζητώντας…την σιωπή των ενδιαφερομένων,ώστε να καταλήγουν τα ελαιοκομικά απόβλητα στον Βαϊδερπό!…για τον οποίο ο τότε Νομάρχης και νυν δήμαρχος είχε παραδεχτεί δημόσια ότι καταλήγει στην θάλασσα…και στον οποίο καίγονται απελευθερώνοντας μεθάνιο ακόμη και σήμερα;;;
 
Τώρα λοιπόν, η κ. Γαζή δημοσιοποιεί το πρόβλημα και ζητά την συνδρομή του αντιδημάρχου περιβάλλοντος Στάθη Μαντζώρου, ο οποίος είναι αναρμόδιος και απλά συμβουλευτική εισήγηση μπορεί να κάνει.
 
 
 
Αναρτήθηκε από FOKIDATV /
 
———————————–

 

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: