Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aναδιάρθρωση των σωφρονιστικών καταστημάτων – Αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων, συζητούνται στο Δημοτ Συμβούλιο Δήμου Δωρίδος, το οποίο συνεδριάζει τη Κυριακή 21 Απριλίου

20/04/2013

Αναδιάρθρωση των σωφρονιστικών καταστημάτων, ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δωρίδος

imagesCAXNX4SW.

Η υποβολή προτάσεων και η λήψη απόφασης επί της σχεδιαζόμενης αναδιάρθρωσης των σωφρονιστικών καταστημάτων και η μετατροπή των φυλακών Μαλανδρίνου σε υψίστης ασφαλείας, συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δωρίδος, το οποίο συνεδριάζει τη Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 18:30 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων από Δ.Ε. Ευπαλίου, Δ.Ε. Βαρδουσίων & Τ.Κ. Γλυφάδας, Ελαίας και Τριζονίων (οικ. Χάνια, Σπηλιά)» και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης. (Εισηγητής: Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
  2. Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Δωρίδος στον Ε.Ο.Ε.Σ. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
  3. Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Δωρίδος στην υπογραφή του «Συμφώνου Δημάρχων», σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
  4. Καθιέρωση λειτουργίας ορισμένων υπηρεσιών του Δήμου Δωρίδος α) κατά τις Κυριακές και αργίες και β) σε 24ωρη βάση, κατά περίπτωση. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραχάλιος Δημήτριος)
  5. Αποδοχή πίστωσης ποσού 77.400 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας, αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2013 και κατανομή της πίστωσης. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραχάλιος Δημήτριος)
  6. ΄Εγκριση Προϋπολογισμού οικον. έτους 2013 της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Καραχάλιος Δημήτριος)
  7. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Τ.Κ. Διακοπίου. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  8. Λήψη απόφασης στο Δήμο Δωρίδος για Γερμανικές αποζημιώσεις. (Εισηγητής: Δήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποβολή προτάσεων επί της σχεδιαζόμενης, από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αναδιάρθρωσης – αναβάθμισης των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: