Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Δωρίδα βραβεύτηκε με 8 γαλάζιες σημαίες για το 2013, αλλά …

31/05/2013

αυτό δε φτάνει.

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 2013

Σίγουρα οφείλουμε  να συγχαρούμε τους αντίστοιχους 2 δημάρχους του νομού μας, αλλά πρέπει αυτό το καλοκαίρι να ενταθούν οι προσπάθειες να διατηρήσουμε το βραβείο αυτό και τα επόμενα χρόνια.Θα το πετύχουμε μόνο με δουλειά και τη συμπαράσταση (εκτός του Καπεντζώνη και Φουσέκη) ΟΛΩΝ των κατοίκων του νομού μας.

Να γίνει επιτέλους συνείδηση ότι η περιοχή μας και ιδιαίτερα η παραλιακή Δωρίδα, τα επόμενα χρόνια θα ζήσει με το Τουρισμό, άρα χρειάζεται όλες τις αναγκαίες υποδομές – συνείδηση των επαγγελματιών και επενδύσεις.

Επιχειρηματίες και Δήμος πλέον θα πάνε μαζί χέρι-χέρι για την Ανάπτυξη.

Διαβάζουμε ότι στην ορεινή Δωρίδα σταμάτησε η κατασκευή του δρόμου Άμφισσα-Λιδορίκι και ότι ο εργολάβος του έργου κος Σπύρος Παύλου δήλωσε πως  η διακοπή του έργου έγινε γιατί εκκρεμεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η έγκριση μιας συμπληρωματικής σύμβασης .

Ελεος Κε Περγαντά !

Πάντα θα λείπει κάτι, πάντα η γραφειοκρατία, πάντα οι μισές και πρόχειρες δουλειές.

Τουρισμός και προχειρότητα δε συμβαδίζουν.

Ο Δήμαρχος Δωρίδας και οι Αντιδήμαρχοι αυτό το καλοκαίρι έχουν αυξημένες υποχρεώσεις και πρέπει  :

1. Να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τις πινακίδες οδικής σήμανσης, προβαίνοντας σε έλεγχο, καταγραφή, καθαρισμό και αντικατάστασή τους, όπου

2. να φροντίσουν για τη συνεχή συντήρηση του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλους τους χώρους.

3. Να ελέγξουν την κατάσταση των εγκατεστημένων κάδων απορριμμάτων και να διασφαλίσουν την ύπαρξη ικανού αριθμού αυτών σε τουριστικές περιοχές και να φροντίσουν για την τακτική συντήρηση του στόλου των απορριμματοφόρων καθώς και για τον εφοδιασμό με τα απαραίτητα

4. Να ελέγχουν τον καθημερινό προγραμματισμό των συνεργείων καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στα πλαίσια της εκτέλεσης των πιο πάνω εργασιών ώστε να προλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις ή πλημμελείς ενέργειες.

 5. Συνεχή παρουσία της Αστυνομίας (και τη νύχτα)

Καλό καλοκαίρι

-Α.Αλεξ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: