Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σφάζονται όλα τα … παλικάρια στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Δωρίδα

20/10/2013

 

Η «σφαγή» των… Δημάρχων στη Δωρίδα !

Αναλυτικό ρεπορτάζ λοιπόν είχε η εφημερίδα ¨ΩΡΑ της Φωκίδας ¨ για τα τεκταινόμενα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας στη Δωρίδα γύρω από τις Δημοτικές εκλογές .

Μίλησε με όλα τα στελέχη και πρώην Δημάρχους και το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλοι μιλούν για ενότητα , αλλά κανένας δεν πάει με τον… άλλο !

Πρώτα – πρώτα όλοι αποκλείουν ο υποψήφιος Δήμαρχος να ζει εκτός Δωρίδας . Δηλαδή Κόκκινος και Κουτσομίχος , άντε γεια !

Ο Νικολέτος από τα Βαρδούσια συμπληρώνει ότι δεν πρέπει ο υποψήφιος να έχει χρεωθεί με ήττες . Δηλαδή Παγώνη άντε γεια !

Ο Άνθιμος από την Τολοφώνα, αφού ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται,  λέει ότι ο Κουλούλας είναι μια καλή περίπτωση , αλλά επειδή είναι από το Λιδωρίκι είναι χαμένος από χέρι !Αλλά και για τον  Παγώνη λέει δεν πρόκειται να φτιάξει ούτε ψηφοδέλτιο ! Δηλαδή Κουλούλα και Παγώνη , άντε γεια !

Ο Κουτσομίχος μέσω διαρροών ούτε λίγο , ούτε πολύ διαμηνύει ότι ούτε ήθελε , ούτε θέλει και ούτε θα θέλει να είναι υποψήφιος ! Αυτό, για το πονηρό ποντίκι , πάει λίγο στο  … «τραβάτεμε κι ας κλαίω»!.

Ο Κουλούλας είπε ότι είναι αυτοδιοικητικός αλλά … δεν του είναι και αυτοσκοπός η αυτοδιοίκηση ! Δηλαδή ή με βάζετε όλοι σας υποψήφιο, ή άντε γεια σε όλους !

Ο Παγώνης το θέλει πολύ αλλά δεν τον θέλουν οι άλλοι ούτε ζωγραφιστό. Μπράβο του όμως γιατί το παλεύει κι όπως λέει χωρίς «βαρίδια» εγώ θα προχωρήσω με νέες δυνάμεις !

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος , αλλά παιδιά μέχρι το Μάιο να τόχετε αποφασίσει !!

 ——————————————————–

Αναρτήθηκε από το Dorikopontiki.com/

 ——————————————————–

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: